opdrachtnemers / alle opdrachten / opdrachten per vakgebied / zzp dakdekkers gezocht

zzp dakdekkers gezocht

wij zoeken zelfstandige dakdekkers voor vele opdrachtgevers uit de regio!

Heb je je bij de Kamer van Koophandel al ingeschreven, maar bij HESKO nog niet? Geen punt! Dat kan op deze pagina, want een goed begin is het halve werk.

Als je je als dakdekker bij ons hebt aangemeld plannen we graag een gesprek met jou om je beter te leren kennen en op basis daarvan gaan we proactief aan de slag met het vinden van dakdekker opdrachten die écht bij jou passen.

Daarnaast heeft het ook voordelen om als dakdekker via HESKO aan de slag te gaan, zoals het op tijd betaald krijgen, je volledig kunnen richten op je passie en persoonlijk contact.

Verdien op tijd

Op tijd betaald worden is erg belangrijk, maar in de als zzp'er blijft dit nog altijd een vaag begrip. Als jij zorgt voor kwaliteit, een tevreden opdrachtgever en dat alle documenten in orde zijn, zorgen wij voor een stipte betaling van jouw geld.

Voer je passie uit

Veel zzp’ers in de bouw zijn uit nood ondernemer geworden, terwijl zij zich niets liever dan met hun kennis en passie bezighouden. Wij ondernemen ruim 30 jaar en helpen jou graag aan mooie en uitdagende opdrachten, zodat jij daar geen moeite meer in hoeft te steken. Win-win!

Aanmelden is makkelijk

Meld je vandaag nog aan en werk binnen no-time op een fantastische opdracht. Plus, het aanmelden duurt minder dan 2 minuten. Wachten kost in de regel geld, dus meld je aan om te profiteren van je kennis en kunde!

actuele opdrachten voor zzp dakdekkers

Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Kozijnen monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Stelleur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Tegelzetter
Startdatum: 2 februari 2024

geen dakdekker opdrachten kunnen vinden?

wij hebben een netwerk met meer dan 40 opdrachtgevers.

 

dakdekker.

Hesko is een sterk groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. Hesko brengt opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Wij verbinden dagelijks opdrachtgevers en zelfstandige dakdekkers.

Wij zijn voor grote projecten in heel Nederland op zoek naar ervaren dakdekkers voor de langere termijn. Je gaat aan de slag met langdurige projecten, zowel particulier als nieuwbouw.

Als allround dakdekker heb je veel ervaring in de nieuwbouw, renovatie en restauratie of het onderhoud van bouw als de utiliteitsbouw. Je kunt overweg met onder andere bitumen, epdm, kunststof/pvc, dakpannen en rieten daken.

Onze opdrachtgevers zijn naarstig op zoek naar allround dakdekkers, die zelfstandig staan ingeschreven bij de KvK. Of het nu gaat om kleine of grote opdrachten, de wil om de opdracht tot een succes te laten leiden met een goede service is het belangrijkst bij deze opdrachtgever.

Jouw dagelijkse werkzaamheden als allround dakdekker is het voorbereiden en vanaf werktekening bedekken van het dak, verwijderen en repareren van dakconstructies, voorbereiden van de ondergrond, aanbrengen van onderconstructie, op maat maken van daken, regenpijpen, dakramen en goten aanbrengen. Verder zijn je dagelijkse werkzaamheden:

  1. Lezen van werktekeningen en instructies;
  2. Verwijderen en repareren van (delen van) de dakconstructie;
  3. Op maat maken van delen van het dak (bijvoorbeeld rondom een schoorsteen);
  4. Bedekken van het dak met de (nieuwe) dakbedekking;
  5. Verrichten van onderhoudswerkzaamheden aan daken.

Je voert de functie goed uit als zzp’er. Het is dus essentieel dat je aantoonbare ervaring hebt en dat je tekeningen kunt lezen.

Al onze opdrachtgevers waarmee wij samenwerken hebben goede ervaringen in het (tijdelijk) huren van zelfstandige techneuten. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen dakdekkers en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Beschik je als ZZP dakdekker verder over een BTW-nummer, KvK, VCA en rijbewijs B? Graag horen wij graag of je deze documenten tot je beschikking hebt. Verzekeringen, zoals aansprakelijkheidsverzekering voor extra dekking als je aansprakelijk gesteld wordt, rechtsbijstandsverzekering voor juridische hulp en inventaris-, goederen- en gereedschapsverzekering en montageverzekering voor schade bij de klus of schade aan de eigendommen van de opdrachtgever zijn ook erg belangrijk.

dakdekker opdracht gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk met meer dan 40 opdrachtgevers.