opdrachtnemers / alle opdrachten / opdrachten per vakgebied / zzp metal stud monteurs gezocht

zzp metal stud monteurs gezocht

wij zoeken zelfstandige metal stud monteurs voor vele opdrachtgevers uit de regio!

Heb je je bij de Kamer van Koophandel al ingeschreven, maar bij HESKO nog niet? Geen punt! Dat kan op deze pagina, want een goed begin is het halve werk.

Als je je als metal stud monteur bij ons hebt aangemeld plannen we graag een gesprek met jou om je beter te leren kennen en op basis daarvan gaan we proactief aan de slag met het vinden van metal stud monteur opdrachten die écht bij jou passen.

Daarnaast heeft het ook voordelen om als metal stud monteur via HESKO aan de slag te gaan, zoals het op tijd betaald krijgen, je volledig kunnen richten op je passie en persoonlijk contact.

Verdien op tijd

Op tijd betaald worden is erg belangrijk, maar in de als zzp'er blijft dit nog altijd een vaag begrip. Als jij zorgt voor kwaliteit, een tevreden opdrachtgever en dat alle documenten in orde zijn, zorgen wij voor een stipte betaling van jouw geld.

Voer je passie uit

Veel zzp’ers in de bouw zijn uit nood ondernemer geworden, terwijl zij zich niets liever dan met hun kennis en passie bezighouden. Wij ondernemen ruim 30 jaar en helpen jou graag aan mooie en uitdagende opdrachten, zodat jij daar geen moeite meer in hoeft te steken. Win-win!

Aanmelden is makkelijk

Meld je vandaag nog aan en werk binnen no-time op een fantastische opdracht. Plus, het aanmelden duurt minder dan 2 minuten. Wachten kost in de regel geld, dus meld je aan om te profiteren van je kennis en kunde!

actuele opdrachten voor zzp metal stud monteurs

Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Kozijnen monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Stelleur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Tegelzetter
Startdatum: 2 februari 2024

geen metal stud monteur opdrachten kunnen vinden?

wij hebben een netwerk met meer dan 40 opdrachtgevers.

 

metal stud monteur.

Hesko is een sterk groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. Hesko brengt opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Wij verbinden dagelijks opdrachtgevers en zelfstandige metal stud monteurs.

Als ervaren metal stud monteur ga je voor een van ons meerdere opdrachtgevers aan de slag. Bij diverse gerenommeerde bouwbedrijven krijg je een veelzijdige functie en ben je verantwoordelijk voor het monteren van systeemwanden en plafonds in de afbouwfase van nieuwbouw- of renovatieprojecten.

Wij zijn op zoek naar zelfstandige metal stud monteurs, die zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag kunnen. Je hebt aantoonbare werkervaring en beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Je bent in het bezit van een VCA diploma en vervoer.

De opdrachtgevers zijn gespecialiseerd in de sectoren Bouw & Techniek, daarom wij hebben de mogelijkheid jou te verbinden met de juiste opdrachtgever. Wij zorgen dat je niets te kort komt, per functie wordt bekeken wat er nodig is om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren. De opdrachtgever zorgt voor de werkkleding en het gereedschap.

Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van aluminium profielen, wanden, plafonds en systeemplafonds. 

Al onze opdrachtgevers waarmee wij samenwerken hebben goede ervaringen in het (tijdelijk) huren van zelfstandige techneuten. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen metal stud monteurs en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Beschik je als ZZP metal stud monteur verder over een BTW-nummer, KvK, VCA en rijbewijs B? Graag horen wij graag of je deze documenten tot je beschikking hebt. Verzekeringen, zoals aansprakelijkheidsverzekering voor extra dekking als je aansprakelijk gesteld wordt, rechtsbijstandsverzekering voor juridische hulp en inventaris-, goederen- en gereedschapsverzekering en montageverzekering voor schade bij de klus of schade aan de eigendommen van de opdrachtgever zijn ook erg belangrijk.

metal stud monteur opdracht gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk met meer dan 40 opdrachtgevers.