opdrachtnemers / alle opdrachten / opdrachten per vakgebied / zzp metselaars gezocht

zzp metselaars gezocht

wij zoeken zelfstandige metselaars voor vele opdrachtgevers uit de regio!

Heb je je bij de Kamer van Koophandel al ingeschreven, maar bij HESKO nog niet? Geen punt! Dat kan op deze pagina, want een goed begin is het halve werk.

Als je je als metselaar bij ons hebt aangemeld plannen we graag een gesprek met jou om je beter te leren kennen. Op basis daarvan gaan we proactief aan de slag met het vinden van metselaar opdrachten die écht bij jou passen.

Daarnaast heeft het ook voordelen om als metselaar via HESKO aan de slag te gaan, zoals het op tijd betaald krijgen, je volledig kunnen richten op je passie en persoonlijk contact.

Verdien op tijd

Op tijd betaald worden is erg belangrijk, maar in de als zzp'er blijft dit nog altijd een vaag begrip. Als jij zorgt voor kwaliteit, een tevreden opdrachtgever en dat alle documenten in orde zijn, zorgen wij voor een stipte betaling van jouw geld.

Voer je passie uit

Veel zzp’ers in de bouw zijn uit nood ondernemer geworden, terwijl zij zich niets liever dan met hun kennis en passie bezighouden. Wij ondernemen ruim 30 jaar en helpen jou graag aan mooie en uitdagende opdrachten, zodat jij daar geen moeite meer in hoeft te steken. Win-win!

Aanmelden is makkelijk

Meld je vandaag nog aan en werk binnen no-time op een fantastische opdracht. Plus, het aanmelden duurt minder dan 2 minuten. Wachten kost in de regel geld, dus meld je aan om te profiteren van je kennis en kunde!

actuele opdrachten voor zzp metselaars

Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Kozijnen monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Stelleur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Tegelzetter
Startdatum: 2 februari 2024

geen metselaar opdrachten kunnen vinden?

wij hebben een netwerk met meer dan 40 opdrachtgevers.

 

metselaar.

Hesko is een sterk groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. Hesko brengt opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Wij verbinden dagelijks opdrachtgevers en zelfstandige metselaars.

Wij zijn per direct naar zelfstandige allround metselaars voor diverse opdrachtgevers in de nieuwbouw-, renovatie-, en onderhoudsprojecten. Als allround metselaar heb je ruimte ervaring en ben je bekend met de verschillende soorten metselwerk. Je kunt goed overweg met alle bijbehorende gereedschappen. Een echte vakman, die zelfstandig aan de slag kunt, maar ook in teamverband.

Als ZZP metselaar heb je eigen vervoer en ben je in het bezit van een VCA. Je hebt geen last van hoogtevrees, zelfstandig en goede beheersing van de Nederlandse taal. Je kunt evenals alle soorten voegen en metselwerkzaamheden uitvoeren. Andere werkzaamheden als ZZP metselaar zijn:

  1. Het analyseren en interpreteren van de opdracht/werktekening
  2. Berekenen van hoeken en lagen en het bepalen van het metselverband
  3. Metselen aan de hand van een metseldraad van hoek tot hoek de verschillende lagen stenen
  4. Verrichten van isolatiewerkzaamheden
  5. Verwijderen van overtollige mortel, bijvoorbeeld met troffels en handgereedschap
  6. Afwerken van de mortelvoegen met gereedschap, voor een afgedichte en egale aanblik.

Al onze opdrachtgevers waarmee wij samenwerken hebben goede ervaringen in het (tijdelijk) huren van zelfstandige techneuten. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen metselaars en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Beschik je als ZZP metselaar verder over een BTW-nummer, KvK, VCA en rijbewijs B? Graag horen wij graag of je deze documenten tot je beschikking hebt. Verzekeringen, zoals aansprakelijkheidsverzekering voor extra dekking als je aansprakelijk gesteld wordt, rechtsbijstandsverzekering voor juridische hulp en inventaris-, goederen- en gereedschapsverzekering en montageverzekering voor schade bij de klus of schade aan de eigendommen van de opdrachtgever zijn ook erg belangrijk.

metselaar opdracht gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk met meer dan 40 opdrachtgevers.