opdrachtnemers / alle opdrachten / opdrachten per vakgebied / zzp schilders gezocht

zzp schilders gezocht

wij zoeken zelfstandige schilders voor vele opdrachtgevers uit de regio!

Heb je je bij de Kamer van Koophandel al ingeschreven, maar bij HESKO nog niet? Geen punt! Dat kan op deze pagina, want een goed begin is het halve werk.

Als je je als schilder bij ons hebt aangemeld plannen we graag een gesprek met jou om je beter te leren kennen en op basis daarvan gaan we proactief aan de slag met het vinden van schilder opdrachten die écht bij jou passen.

Daarnaast heeft het ook voordelen om als schilder via HESKO aan de slag te gaan, zoals het op tijd betaald krijgen, je volledig kunnen richten op je passie en persoonlijk contact.

Verdien op tijd

Op tijd betaald worden is erg belangrijk, maar in de als zzp'er blijft dit nog altijd een vaag begrip. Als jij zorgt voor kwaliteit, een tevreden opdrachtgever en dat alle documenten in orde zijn, zorgen wij voor een stipte betaling van jouw geld.

Voer je passie uit

Veel zzp’ers in de bouw zijn uit nood ondernemer geworden, terwijl zij zich niets liever dan met hun kennis en passie bezighouden. Wij ondernemen ruim 30 jaar en helpen jou graag aan mooie en uitdagende opdrachten, zodat jij daar geen moeite meer in hoeft te steken. Win-win!

Aanmelden is makkelijk

Meld je vandaag nog aan en werk binnen no-time op een fantastische opdracht. Plus, het aanmelden duurt minder dan 2 minuten. Wachten kost in de regel geld, dus meld je aan om te profiteren van je kennis en kunde!

actuele opdrachten voor zzp schilders

Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Kozijnen monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Stelleur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Tegelzetter
Startdatum: 2 februari 2024

geen schilder opdrachten kunnen vinden?

wij hebben een netwerk met meer dan 40 opdrachtgevers.

 

schilder.

Wij zoeken zelfstandige schilders met passie voor het schilderwerk. Ben jij zelfstandig en heb jij een klantgerichte instelling? Vind je het niet erg om in teamverband te werken? Hesko zoekt ZZP schilders voor meerdere opdrachtgevers uit de regio.

Als zelfstandige schilder ga je aan de slag voor meerdere opdrachtgevers. Je doet onder meer woningbouw, renovatie, verbouw en het vastgoedonderhoud. Je houdt je bezig met het uitvoeren van onderhoud schilderwerk zowel binnen als buiten.

We vinden het prettig als je flexibel en op korte termijn beschikbaar bent. Soorten dienstverband: freelancer/zzp’er. Ben jij de zelfstandig schilder met een aantal jaar ervaring?

Hesko is een sterk groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. Hesko brengt opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Wij verbinden dagelijks opdrachtgevers en zelfstandige schilders.

enthousiaste schilders gezocht.

Als schilder ben je ook bekend met onderhoud. Als schilder ben je werkzaam voor verschillende opdrachtgevers uit onder meer de woningbouw, renovatie, verbouw en het vastgoedonderhoud. Je houdt je bezig met het uitvoeren van onderhoud schilderwerk zowel binnen als buiten.

Al onze opdrachtgevers waarmee wij samenwerken hebben goede ervaringen in het (tijdelijk) huren van zelfstandige techneuten. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen schilders en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Beschik je als ZZP schilder verder over een BTW-nummer, KvK, VCA en rijbewijs B? Graag horen wij graag of je deze documenten tot je beschikking hebt. Verzekeringen, zoals aansprakelijkheidsverzekering voor extra dekking als je aansprakelijk gesteld wordt, rechtsbijstandsverzekering voor juridische hulp en inventaris-, goederen- en gereedschapsverzekering en montageverzekering voor schade bij de klus of schade aan de eigendommen van de opdrachtgever zijn ook erg belangrijk.

schilder opdracht gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk met meer dan 40 opdrachtgevers.