opdrachtnemers / alle opdrachten / opdrachten per vakgebied / zzp steigerbouwers gezocht

zzp steigerbouwers gezocht

wij zoeken zelfstandige steigerbouwers voor vele opdrachtgevers uit de regio!

Heb je je bij de Kamer van Koophandel al ingeschreven, maar bij HESKO nog niet? Geen punt! Dat kan op deze pagina, want een goed begin is het halve werk.

Als je je als steigerbouwer bij ons hebt aangemeld plannen we graag een gesprek met jou om je beter te leren kennen en op basis daarvan gaan we proactief aan de slag met het vinden van steigerbouwer opdrachten die écht bij jou passen.

Daarnaast heeft het ook voordelen om als steigerbouwer via HESKO aan de slag te gaan, zoals het op tijd betaald krijgen, je volledig kunnen richten op je passie en persoonlijk contact.

Verdien op tijd

Op tijd betaald worden is erg belangrijk, maar in de als zzp'er blijft dit nog altijd een vaag begrip. Als jij zorgt voor kwaliteit, een tevreden opdrachtgever en dat alle documenten in orde zijn, zorgen wij voor een stipte betaling van jouw geld.

Voer je passie uit

Veel zzp’ers in de bouw zijn uit nood ondernemer geworden, terwijl zij zich niets liever dan met hun kennis en passie bezighouden. Wij ondernemen ruim 30 jaar en helpen jou graag aan mooie en uitdagende opdrachten, zodat jij daar geen moeite meer in hoeft te steken. Win-win!

Aanmelden is makkelijk

Meld je vandaag nog aan en werk binnen no-time op een fantastische opdracht. Plus, het aanmelden duurt minder dan 2 minuten. Wachten kost in de regel geld, dus meld je aan om te profiteren van je kennis en kunde!

actuele opdrachten voor zzp steigerbouwers

Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Kozijnen monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Stelleur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Tegelzetter
Startdatum: 2 februari 2024

geen steigerbouwer opdrachten kunnen vinden?

wij hebben een netwerk met meer dan 40 opdrachtgevers.

 

steigerbouwer.

Hesko is een sterk groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. Hesko brengt opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Wij verbinden dagelijks opdrachtgevers en zelfstandige steigerbouwers.

Wij zoeken steigerbouwers die het overzicht kunnen bewaren. Ben jij die steigerbouwer en heb je naast overzicht ook veiligheid hoog in het vaandel staan? Dan zijn wij op zoek naar jou. Je monteert en demonteert steigers in een team van vakmensen waarbij je voor je eigen en elkaars veiligheid zorg draagt. Je hebt er geen probleem mee om op hoogte te werken.

Wij hebben meerdere opdrachtgevers, die op zoek zijn naar steigerbouwers. Ben jij flexibel ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou. Als steigerbouwer heb jij als taak om onder leiding van je uitvoerder en samen met je collega-steigerbouwers steigers te monteren en demonteren op een veilige en verantwoorde manier.

enthousiaste steigerbouwers gezocht.

Als ZZP steigerbouwer is het belangrijk dat je enkele jaren ervaring hebt in de industriële steigerbouw, ervaring met diverse systemen, certificaat Steigerbouw, je weet van aanpakken en je hebt een enthousiaste werkinstelling.

Als steigerbouwer, uitgeleverd door Hesko, ben je bezig met steigerbouw bij verschillende opdrachtgevers in de regio. Je bent met je mede vakmensen bezig om de steigers te monteren en te demonteren. We zoeken gemotiveerde steigerbouwers die aan de slag willen.

Jij zorgt samen met je collega’s voor veilige steigers. Als steigerbouwer ben je verantwoordelijk voor het correct opbouwen, afbreken en onderhouden van steigers. De fysieke werkzaamheden zijn voor jou geen probleem, en binnen no time heb je samen met je team prachtige steigers gebouwd.

Al onze opdrachtgevers waarmee wij samenwerken hebben goede ervaringen in het (tijdelijk) huren van zelfstandige techneuten. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen steigerbouwers en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Beschik je als ZZP steigerbouwer verder over een BTW-nummer, KvK, VCA en rijbewijs B? Graag horen wij graag of je deze documenten tot je beschikking hebt. Verzekeringen, zoals aansprakelijkheidsverzekering voor extra dekking als je aansprakelijk gesteld wordt, rechtsbijstandsverzekering voor juridische hulp en inventaris-, goederen- en gereedschapsverzekering en montageverzekering voor schade bij de klus of schade aan de eigendommen van de opdrachtgever zijn ook erg belangrijk.

steigerbouwer opdracht gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk met meer dan 40 opdrachtgevers.