opdrachtnemers / alle opdrachten / opdrachten per vakgebied / zzp stukadoors gezocht

zzp stukadoors gezocht

wij zoeken zelfstandige stukadoors voor vele opdrachtgevers uit de regio!

Heb je je bij de Kamer van Koophandel al ingeschreven, maar bij HESKO nog niet? Geen punt! Dat kan op deze pagina, want een goed begin is het halve werk.

Als je je als stukadoor bij ons hebt aangemeld plannen we graag een gesprek met jou om je beter te leren kennen. Op basis daarvan gaan we proactief aan de slag met het vinden van stukadoor opdrachten die écht bij jou passen.

Daarnaast heeft het ook voordelen om als stukadoor via HESKO aan de slag te gaan, zoals het op tijd betaald krijgen, je volledig kunnen richten op je passie en persoonlijk contact.

Verdien op tijd

Op tijd betaald worden is erg belangrijk, maar in de als zzp'er blijft dit nog altijd een vaag begrip. Als jij zorgt voor kwaliteit, een tevreden opdrachtgever en dat alle documenten in orde zijn, zorgen wij voor een stipte betaling van jouw geld.

Voer je passie uit

Veel zzp’ers in de bouw zijn uit nood ondernemer geworden, terwijl zij zich niets liever dan met hun kennis en passie bezighouden. Wij ondernemen ruim 30 jaar en helpen jou graag aan mooie en uitdagende opdrachten, zodat jij daar geen moeite meer in hoeft te steken. Win-win!

Aanmelden is makkelijk

Meld je vandaag nog aan en werk binnen no-time op een fantastische opdracht. Plus, het aanmelden duurt minder dan 2 minuten. Wachten kost in de regel geld, dus meld je aan om te profiteren van je kennis en kunde!

actuele opdrachten voor zzp stukadoors

Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Kozijnen monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Stelleur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Tegelzetter
Startdatum: 2 februari 2024

geen stukadoor opdrachten kunnen vinden?

wij hebben een netwerk met meer dan 40 opdrachtgevers.

 

stukadoor.

Hesko is een sterk groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. Hesko brengt opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Wij verbinden dagelijks opdrachtgevers en zelfstandige stukadoors.

Hesko is op zoek naar stukadoors, die zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken aan de nieuwste projecten van onze opdrachtgevers. Dit zijn veelal projecten voor langere tijd, waardoor je lange tijd werkzaam bent op dezelfde projecten.

We hoeven jou niet te vertellen dat het hier om vakwerk gaat. In deze baan ga je zelfstandig aan de slag, nadat je aanwijzingen van de gezel stukadoor of de uitvoerder hebt gekregen. Het gaat hier om een afwisselende functie.

Je bereid oppervlaktes voor door ze schoon te maken, plakt gaas op overgangsgebieden om scheuren te voorkomen, mixt de mortel of bepleisterd de wanden, kunt met hulp van een rei goed uitvlakken en weet hoe je een spackmes moet gebruiken. Jij snapt wat het takenpakket van een stukadoor inhoudt.

enthousiaste stukadoors gezocht.

We zijn ten alle tijden op zoek naar ervaren allround stukadoors met ruime ervaring en weet hoe je perfect stuckwerk aflevert. Iemand die zelfstandig kan werken en zich verantwoordelijk voelt voor de opdracht. Contact met de opdrachtgever, goed in teamverband, verantwoordelijkheid en in het bezit van een VCA.

Wij zijn voor meerdere opdrachtgevers op zoek naar ervaren stukadoors. De werkzaamheden lopen daarnaast uiteen van kleine klussen in de particuliere sector tot aan grote nieuwbouwprojecten. Je werkzaamheden zullen onder andere zijn:

  • Voorbereiden van het oppervlak (schoonmaken, verwijderen behang, etc.)
  • Afplakken van overgangsgebieden met gaas ter voorkoming van scheuren
  • Voorstrijken van de ondergrond met een voorstrijkmiddel
  • Aanmaken (mixen) van de mortel
  • Aanbrengen van de mortel op het oppervlak (het berapen of bepleisteren)
  • Uitvlakkken met behulp van een rei
  • Glad maken van het oppervlak met een spackmes
  • Eventueel schuren van oneffenheden met schuurgaas
  • Reparen van oude stuklagen

Al onze opdrachtgevers waarmee wij samenwerken hebben goede ervaringen in het (tijdelijk) huren van zelfstandige techneuten. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen stukadoors en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Beschik je als ZZP stukadoors verder over een BTW-nummer, KvK, VCA en rijbewijs B? Graag horen wij graag of je deze documenten tot je beschikking hebt. Verzekeringen, zoals aansprakelijkheidsverzekering voor extra dekking als je aansprakelijk gesteld wordt, rechtsbijstandsverzekering voor juridische hulp en inventaris-, goederen- en gereedschapsverzekering en montageverzekering voor schade bij de klus of schade aan de eigendommen van de opdrachtgever zijn ook erg belangrijk.

stukadoor opdracht gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk met meer dan 40 opdrachtgevers.