opdrachtnemers / alle opdrachten / opdrachten per vakgebied / zzp systeemplafond monteurs gezocht

zzp systeemplafond monteurs gezocht

wij zoeken zelfstandige systeemplafond monteurs voor vele opdrachtgevers uit de regio!

Heb je je bij de Kamer van Koophandel al ingeschreven, maar bij HESKO nog niet? Geen punt! Dat kan op deze pagina, want een goed begin is het halve werk.

Als je je als systeemplafond monteur bij ons hebt aangemeld plannen we graag een gesprek met jou om je beter te leren kennen. Op basis daarvan gaan we proactief aan de slag met het vinden van systeemplafond monteur opdrachten die écht bij jou passen.

Daarnaast heeft het ook voordelen om als systeemplafond monteur via HESKO aan de slag te gaan, zoals het op tijd betaald krijgen, je volledig kunnen richten op je passie en persoonlijk contact.

Verdien op tijd

Op tijd betaald worden is erg belangrijk, maar in de als zzp'er blijft dit nog altijd een vaag begrip. Als jij zorgt voor kwaliteit, een tevreden opdrachtgever en dat alle documenten in orde zijn, zorgen wij voor een stipte betaling van jouw geld.

Voer je passie uit

Veel zzp’ers in de bouw zijn uit nood ondernemer geworden, terwijl zij zich niets liever dan met hun kennis en passie bezighouden. Wij ondernemen ruim 30 jaar en helpen jou graag aan mooie en uitdagende opdrachten, zodat jij daar geen moeite meer in hoeft te steken. Win-win!

Aanmelden is makkelijk

Meld je vandaag nog aan en werk binnen no-time op een fantastische opdracht. Plus, het aanmelden duurt minder dan 2 minuten. Wachten kost in de regel geld, dus meld je aan om te profiteren van je kennis en kunde!

actuele opdrachten voor zzp systeemplafond monteurs

 

Sector: Bouw
Vakgebied: Servicemonteur
Startdatum: 25 mei 2020

 

 

 

geen systeemplafond monteur opdrachten kunnen vinden?

wij hebben een netwerk met meer dan 40 opdrachtgevers.

 

systeemplafond monteur.

Al onze opdrachtgevers waarmee wij samenwerken hebben goede ervaringen in het (tijdelijk) huren van zelfstandige techneuten. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen systeemplafond monteurs en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Hesko is een sterk groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. Hesko brengt opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Wij verbinden dagelijks opdrachtgevers en zelfstandige systeemplafond monteurs.

Beschik je als ZZP systeemplafond monteur verder over een BTW-nummer, KvK, VCA en rijbewijs B? Graag horen wij graag of je deze documenten tot je beschikking hebt. Verzekeringen, zoals aansprakelijkheidsverzekering voor extra dekking als je aansprakelijk gesteld wordt, rechtsbijstandsverzekering voor juridische hulp en inventaris-, goederen- en gereedschapsverzekering en montageverzekering voor schade bij de klus of schade aan de eigendommen van de opdrachtgever zijn ook erg belangrijk.

Je bent als ZZP systeemplafondmonteur met jouw technische skills verantwoordelijk als het plafond er weer super strak uitziet. Je hebt ten alle tijden duidelijk resultaat van het werk dat je levert.

De opdrachtgever blij en jij ook! Heerlijk, die afwisseling in je werk! In deze functie als systeemplafondmonteur doe je afwisselend werk. Je bent verantwoordelijk voor:

 • Plaatsen van systeemplafonds en wanden.
 • Zetten van gipsplaten.
 • Het monteren van hoeklijn van het plafond.
 • Het bepalen van het raster van het plafond en de boorpunten afschrijven.
 • Het boren van de ophangpunten incl het monteren van de hangers waar het raster aan gemonteerd gaat worden.
 • Het monteren van de hoofddragers en de tussen profielen zodat het plafondraster ontstaat
 • Het monteren van de pasplaten in het systeem.
 • En nog veel meer!

Je vindt het leuk om aan te sturen en af te regelen van de dagelijkse zaken met de projectleider op de opdracht. Verder monteer je alle werken, volgens voorschriften en offerte, plannen van het werk, indien nodig i.o.m. uitvoerder, coördineren van het vervoer van en naar het werk, weekrapporten afhandelen en bijhouden van materiaal.

Voor onze opdrachtgevers in de regio wij op zoek naar een wand- en systeemplafondmonteur. Samen met andere monteurs ga je mee naar de opdrachtgevers om daar systeemwanden en systeemplafonds te plaatsen. Lijkt het jou leuk om zelfstandig met opdrachtgevers aan systeemplafonds en systeemwanden aan de slag te gaan? Een greep uit de werkzaamheden:

 

 1. Verwijderen en plaatsen van luxe systeemplafonds;
 2. Verwijderen en plaatsen van luxe systeemwanden;
 3. Lezen van tekeningen;
 4. Vrijmaken van de vloer;
 5. Zorg dragen voor een goed resultaat en tevreden klanten.

systeemplafond monteur opdracht gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk met meer dan 40 opdrachtgevers.