opdrachtnemers / alle opdrachten / opdrachten per vakgebied / zzp systeemwand monteurs gezocht

zzp systeemwand monteurs gezocht

wij zoeken zelfstandige systeemwand monteurs voor vele opdrachtgevers uit de regio!

Heb je je bij de Kamer van Koophandel al ingeschreven, maar bij HESKO nog niet? Geen punt! Dat kan op deze pagina, want een goed begin is het halve werk.

Als je je als systeemwand monteur bij ons hebt aangemeld plannen we graag een gesprek met jou om je beter te leren kennen. Op basis daarvan gaan we proactief aan de slag met het vinden van systeemwand monteur opdrachten die écht bij jou passen.

Daarnaast heeft het ook voordelen om als systeemwand monteur via HESKO aan de slag te gaan, zoals het op tijd betaald krijgen, je volledig kunnen richten op je passie en persoonlijk contact.

Verdien op tijd

Op tijd betaald worden is erg belangrijk, maar in de als zzp'er blijft dit nog altijd een vaag begrip. Als jij zorgt voor kwaliteit, een tevreden opdrachtgever en dat alle documenten in orde zijn, zorgen wij voor een stipte betaling van jouw geld.

Voer je passie uit

Veel zzp’ers in de bouw zijn uit nood ondernemer geworden, terwijl zij zich niets liever dan met hun kennis en passie bezighouden. Wij ondernemen ruim 30 jaar en helpen jou graag aan mooie en uitdagende opdrachten, zodat jij daar geen moeite meer in hoeft te steken. Win-win!

Aanmelden is makkelijk

Meld je vandaag nog aan en werk binnen no-time op een fantastische opdracht. Plus, het aanmelden duurt minder dan 2 minuten. Wachten kost in de regel geld, dus meld je aan om te profiteren van je kennis en kunde!

actuele opdrachten voor zzp systeemwand monteurs

Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Kozijnen monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Stelleur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Tegelzetter
Startdatum: 2 februari 2024

geen systeemwand monteur opdrachten kunnen vinden?

wij hebben een netwerk met meer dan 40 opdrachtgevers.

 

systeemwand monteur.

Hesko is een sterk groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. Hesko brengt opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Wij verbinden dagelijks opdrachtgevers en zelfstandige systeemwandmonteurs.

  • Plaatsen van systeemplafonds- en/of systeemwanden conform tekening
  • Monteren van platen/bakken op vloeren, muren en plafonds
  • Inzetten en aan elkaar monteren en/of lijmen van wandelementen of platen (wanden, ramen, kozijnen en dergelijke)
  • Uitboren van sparingen in wandelementen voor leidingwerk
  • Aanbrengen van profielen voor systeemplafonds, inzetten/plaatsen van plafondpanelen
  • Voegen en afwerken van naden

Ben je als zzp’er systeemwandmonteur zelfstandig en houd je van een uitdaging? Wij hebben diverse opdrachtgevers die ten alle tijden systeemwandmonteurs nodig hebben. Je gaat zelfstandig aan de slag als ervaren monteur, voornamelijk systeemwanden.

Hierbij heb je nauw contact met je collega’s en uiteindelijk gaat het om een zeer zelfstandige functie waarbij je dient te beschikken over veel verantwoordelijkheidsgevoel.

Al onze opdrachtgevers waarmee wij samenwerken hebben goede ervaringen in het (tijdelijk) huren van zelfstandige techneuten. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen systeemwandmonteur en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Beschik je als ZZP systeemwandmonteur verder over een BTW-nummer, KvK, VCA en rijbewijs B? Graag horen wij graag of je deze documenten tot je beschikking hebt. Verzekeringen, zoals aansprakelijkheidsverzekering voor extra dekking als je aansprakelijk gesteld wordt, rechtsbijstandsverzekering voor juridische hulp en inventaris-, goederen- en gereedschapsverzekering en montageverzekering voor schade bij de klus of schade aan de eigendommen van de opdrachtgever zijn ook erg belangrijk.

systeemwand monteur opdracht gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk met meer dan 40 opdrachtgevers.