opdrachtnemers / alle opdrachten / opdrachten per vakgebied / zzp tegelzetters gezocht

zzp tegelzetters gezocht

wij zoeken zelfstandige tegelzetters voor vele opdrachtgevers uit de regio!

Heb je je bij de Kamer van Koophandel al ingeschreven, maar bij HESKO nog niet? Geen punt! Dat kan op deze pagina, want een goed begin is het halve werk.

Als je je als tegelzetter bij ons hebt aangemeld plannen we graag een gesprek met jou om je beter te leren kennen. Op basis daarvan gaan we proactief aan de slag met het vinden van tegelzetter opdrachten die écht bij jou passen.

Daarnaast heeft het ook voordelen om als tegelzetter via HESKO aan de slag te gaan, zoals het op tijd betaald krijgen, je volledig kunnen richten op je passie en persoonlijk contact.

Verdien op tijd

Op tijd betaald worden is erg belangrijk, maar in de als zzp'er blijft dit nog altijd een vaag begrip. Als jij zorgt voor kwaliteit, een tevreden opdrachtgever en dat alle documenten in orde zijn, zorgen wij voor een stipte betaling van jouw geld.

Voer je passie uit

Veel zzp’ers in de bouw zijn uit nood ondernemer geworden, terwijl zij zich niets liever dan met hun kennis en passie bezighouden. Wij ondernemen ruim 30 jaar en helpen jou graag aan mooie en uitdagende opdrachten, zodat jij daar geen moeite meer in hoeft te steken. Win-win!

Aanmelden is makkelijk

Meld je vandaag nog aan en werk binnen no-time op een fantastische opdracht. Plus, het aanmelden duurt minder dan 2 minuten. Wachten kost in de regel geld, dus meld je aan om te profiteren van je kennis en kunde!

actuele opdrachten voor zzp tegelzetters

Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Kozijnen monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Stelleur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Tegelzetter
Startdatum: 2 februari 2024

geen tegelzetter opdrachten kunnen vinden?

wij hebben een netwerk met meer dan 40 opdrachtgevers.

 

tegelzetter.

Hesko is voor meerdere opdrachtgevers, een aantal leuke spelers in de bouwsector, op zoek naar ZZP tegelzetters. Als tegelzetter werk je in teamverband aan de nieuwste projecten van onze opdrachtgevers. Dit zijn veelal projecten voor langere tijd, waardoor je lange tijd werkzaam bent op een bouwproject.

Wat zijn onder andere de werkzaamheden? Je gaat voor (meerdere) opdrachtgevers badkamers, keukens en andere projecten uitvoeren. We vragen zelfstandige tegelzetters, maar ook teamspelers. Collegiaal zijn en bereid om door te werken, als dat nodig blijkt te zijn. Je bent gedreven in het vak en het resultaat mag er zijn.

Ben je op zoek naar meer en langdurige projecten? Ben je per direct beschikbaar en beschik je over een rijbewijs en een auto? Je kunt tekeningen lezen en je hebt algemene tegelzetters ervaring. In het bezit van een VCA.

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een aantal goede tegelzetters die graag zo snel mogelijk weer aan het werk willen in de bouw. Je komt te werken binnen een goed team, met meer dan genoeg werk op de plank.

Je beheerst alle facetten van het vak en bent o.a. bezig met het op maat maken van tegels, ondergronden schoon en vlak maken en natuurlijk het aanbrengen van tegels op wanden en vloeren.

Je bent goed in het adviseren van klanten bij de materiaalkeuze, lezen van tekeningen, voegen van de tegels, op maat snijden van wand- en vloertegels en het meten en markeren van het betegelde oppervlak.

enthousiaste tegelzetters gezocht.

Al onze opdrachtgevers waarmee wij samenwerken hebben goede ervaringen in het (tijdelijk) huren van zelfstandige techneuten. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen tegelzetters en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Hesko is een sterk groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. Hesko brengt opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Wij verbinden dagelijks opdrachtgevers en zelfstandige tegelzetters.

Beschik je verder over een BTW-nummer, KvK, VCA en rijbewijs B? Graag horen wij graag of je deze documenten tot je beschikking hebt. Verzekeringen, zoals aansprakelijkheidsverzekering voor extra dekking als je aansprakelijk gesteld wordt, rechtsbijstandsverzekering voor juridische hulp en inventaris-, goederen- en gereedschapsverzekering en montageverzekering voor schade bij de klus of schade aan de eigendommen van de opdrachtgever zijn ook erg belangrijk.

tegelzetter opdracht gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk met meer dan 40 opdrachtgevers.