opdrachtnemers / alle opdrachten / opdrachten per vakgebied / zzp timmermannen gezocht

zzp timmermannen gezocht

wij zoeken zelfstandige timmermannen voor vele opdrachtgevers uit de regio!

Heb je je bij de Kamer van Koophandel al ingeschreven, maar bij HESKO nog niet? Geen punt! Dat kan op deze pagina, want een goed begin is het halve werk.

Als je je als timmerman bij ons hebt aangemeld plannen we graag een gesprek met jou om je beter te leren kennen. Op basis daarvan gaan we proactief aan de slag met het vinden van timmerman opdrachten die écht bij jou passen.

Daarnaast heeft het ook voordelen om als timmerman via HESKO aan de slag te gaan, zoals het op tijd betaald krijgen, je volledig kunnen richten op je passie en persoonlijk contact.

Verdien op tijd

Op tijd betaald worden is erg belangrijk, maar in de als zzp'er blijft dit nog altijd een vaag begrip. Als jij zorgt voor kwaliteit, een tevreden opdrachtgever en dat alle documenten in orde zijn, zorgen wij voor een stipte betaling van jouw geld.

Voer je passie uit

Veel zzp’ers in de bouw zijn uit nood ondernemer geworden, terwijl zij zich niets liever dan met hun kennis en passie bezighouden. Wij ondernemen ruim 30 jaar en helpen jou graag aan mooie en uitdagende opdrachten, zodat jij daar geen moeite meer in hoeft te steken. Win-win!

Aanmelden is makkelijk

Meld je vandaag nog aan en werk binnen no-time op een fantastische opdracht. Plus, het aanmelden duurt minder dan 2 minuten. Wachten kost in de regel geld, dus meld je aan om te profiteren van je kennis en kunde!

actuele opdrachten voor zzp timmermannen

Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Kozijnen monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Stelleur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Tegelzetter
Startdatum: 2 februari 2024

geen timmerman opdrachten kunnen vinden?

wij hebben een netwerk met meer dan 40 opdrachtgevers.

 

timmerman.

Wil jij als ZZP timmerman ingezet worden op mooie bouwprojecten in jouw regio, in een sterk team van ervaren vakmensen en ben je op zoek naar extra invulling van jouw planning?

Als ervaren en zelfstandig timmerman (of ZZP’er) ben je bij Hesko erg belangrijk voor meerdere opdrachtgevers. Je werkt mee aan diverse projecten. Als timmerman voer je, aan de hand van bouwtekeningen, gedurende de verschillende bouwfasen alle voorkomende timmerwerkzaamheden uit. Je werkt in een hecht en klein team onder leiding van een voorman.

Je hebt als ZZP timmerman ruime ervaring. Je werkt graag in teamverband. Wij gaan graag het gesprek aan met zowel de opdrachtgevers als opdrachtnemers. We komen graag in contact.

In deze functie ben jij met 1 of meerdere collega’s hoofdzakelijk bezig met het monteren van de mooiste tuinhuizen, chalets en veranda’s bij de klant thuis. Jij hebt voldoende technisch inzicht om zelfstandig te kunnen functioneren en bent fysiek prima in staat om materialen te tillen en om te gaan met alle voorkomende elektrische gereedschappen.

Het eindresultaat staat bij jou centraal, en dus ook de klant. Je draagt zorg voor onze materialen en gereedschappen en bent behulpzaam naar zowel collega’s als naar de klant.

Als allround timmerman werk je graag in de renovatie, nieuwbouw of andere projecten. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de functieomschrijving voor ZZP Timmerman? Belangrijk is dat je op zowel korte als lange termijn beschikbaar bent. Een rijbewijs B en een VCA is belangrijk. Informeer vrijblijvend met daarbij ook je BTW en KvK-nummer.

enthousiaste timmermannen gezocht.

Al onze opdrachtgevers waarmee wij samenwerken hebben goede ervaringen in het (tijdelijk) huren van zelfstandige techneuten. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen timmermannen en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Hesko is een sterk groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. Hesko brengt opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Wij verbinden dagelijks opdrachtgevers en zelfstandige timmermannen.

Beschik je als ZZP timmerman verder over een BTW-nummer, KvK, VCA en rijbewijs B? Graag horen wij graag of je deze documenten tot je beschikking hebt. Verzekeringen, zoals aansprakelijkheidsverzekering voor extra dekking als je aansprakelijk gesteld wordt, rechtsbijstandsverzekering voor juridische hulp en inventaris-, goederen- en gereedschapsverzekering en montageverzekering voor schade bij de klus of schade aan de eigendommen van de opdrachtgever zijn ook erg belangrijk.

timmerman opdracht gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk met meer dan 40 opdrachtgevers.