opdrachtnemers / alle opdrachten / opdrachten per vakgebied / zzp vloerenleggers gezocht

zzp vloerenleggers gezocht

wij zoeken zelfstandige vloerenleggers voor vele opdrachtgevers uit de regio!

Heb je je bij de Kamer van Koophandel al ingeschreven, maar bij HESKO nog niet? Geen punt! Dat kan op deze pagina, want een goed begin is het halve werk.

Als je je als vloerenlegger bij ons hebt aangemeld plannen we graag een gesprek met jou om je beter te leren kennen. Op basis daarvan gaan we proactief aan de slag met het vinden van vloerenlegger opdrachten die écht bij jou passen.

Daarnaast heeft het ook voordelen om als vloerenlegger via HESKO aan de slag te gaan, zoals het op tijd betaald krijgen, je volledig kunnen richten op je passie en persoonlijk contact.

Verdien op tijd

Op tijd betaald worden is erg belangrijk, maar in de als zzp'er blijft dit nog altijd een vaag begrip. Als jij zorgt voor kwaliteit, een tevreden opdrachtgever en dat alle documenten in orde zijn, zorgen wij voor een stipte betaling van jouw geld.

Voer je passie uit

Veel zzp’ers in de bouw zijn uit nood ondernemer geworden, terwijl zij zich niets liever dan met hun kennis en passie bezighouden. Wij ondernemen ruim 30 jaar en helpen jou graag aan mooie en uitdagende opdrachten, zodat jij daar geen moeite meer in hoeft te steken. Win-win!

Aanmelden is makkelijk

Meld je vandaag nog aan en werk binnen no-time op een fantastische opdracht. Plus, het aanmelden duurt minder dan 2 minuten. Wachten kost in de regel geld, dus meld je aan om te profiteren van je kennis en kunde!

actuele opdrachten voor zzp vloerenleggers

Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Kozijnen monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Stelleur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Tegelzetter
Startdatum: 2 februari 2024

geen vloerenlegger opdrachten kunnen vinden?

wij hebben een netwerk met meer dan 40 opdrachtgevers.

 

vloerenlegger.

Hesko zoekt enthousiastelingen. Vakmannen met ervaring als vloerenleggers. Ben jij een zelfstandig vloerenlegger, die projecten zelf kan aansturen en ben jij in het bezit van zowel je rijbewijs B als VCA? Hesko verbindt opdrachtgevers met allround vloerenleggers.

Met andere collega’s ga je aan de slag voor een van de projecten. Daar ben jij verantwoordelijk voor de gehele uitvoering van dit project. Dit kan betekenen van het slopen en egaliseren tot het aanbrengen van de vloeren. Jij bent de specialist en je hebt ruimte om in vrijheid te handelen. Wij hebben meerdere opdrachtgevers in de regio.

Als ZZP vloerenlegger is het belangrijk dat:

  • Je ruime ervaring hebt met het leggen van vloeren en tegels;
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je kunt zelfstandig aan de slag en bent oplossingsgericht
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bij voorkeur ook een VCA.

Ben jij een echte aanpakker en kun jij netjes te werk gaan, dan zoeken we jou. Wij hebben verschillende opdrachtgevers, die regelmatig op zoeken zijn naar vloerenleggers. Ben jij representatief en zeer net in afwerking? Houd jij meer van het grove en grote werk? Je kunt in de meeste gevallen direct aan de slag.

Vloerenleggers die ons willen ondersteunen bij diverse werkzaamheden. Je werkzaamheden zijn onder andere:

  • Egaliseren van de vloer;
  • Verschillende soorten vloeren leggen (PVC, laminaat, tegels, et cetera)
  • Klant en projectvoorbereiding
  • Bestellingen bezorgen
  • Vrijblijvend adviseren en veel ervaring met het leggen van verschillende vloeren.

enthousiaste vloerenleggers gezocht.

Al onze opdrachtgevers waarmee wij samenwerken hebben goede ervaringen in het (tijdelijk) huren van zelfstandige techneuten. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen vloerenleggers en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Hesko is een sterk groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. Hesko brengt opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Wij verbinden dagelijks opdrachtgevers en zelfstandige vloerenleggers.

Beschik je als ZZP vloerenlegger verder over een BTW-nummer, KvK, VCA en rijbewijs B? Graag horen wij graag of je deze documenten tot je beschikking hebt. Verzekeringen, zoals aansprakelijkheidsverzekering voor extra dekking als je aansprakelijk gesteld wordt, rechtsbijstandsverzekering voor juridische hulp en inventaris-, goederen- en gereedschapsverzekering en montageverzekering voor schade bij de klus of schade aan de eigendommen van de opdrachtgever zijn ook erg belangrijk.

vloerenlegger opdracht gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk met meer dan 40 opdrachtgevers.