opdrachtnemers / alle opdrachten / opdrachten per vakgebied / zzp wandspuiter spackspuiter gezocht

zzp wandspuiters gezocht

wij zoeken zelfstandige wandspuiters voor vele opdrachtgevers uit de regio!

Heb je je bij de Kamer van Koophandel al ingeschreven, maar bij HESKO nog niet? Geen punt! Dat kan op deze pagina, want een goed begin is het halve werk.

Als je je als wandspuiter bij ons hebt aangemeld plannen we graag een gesprek met jou om je beter te leren kennen. Op basis daarvan gaan we proactief aan de slag met het vinden van wandspuiter opdrachten die écht bij jou passen.

Daarnaast heeft het ook voordelen om als wandspuiter via HESKO aan de slag te gaan, zoals het op tijd betaald krijgen, je volledig kunnen richten op je passie en persoonlijk contact.

Verdien op tijd

Op tijd betaald worden is erg belangrijk, maar in de als zzp'er blijft dit nog altijd een vaag begrip. Als jij zorgt voor kwaliteit, een tevreden opdrachtgever en dat alle documenten in orde zijn, zorgen wij voor een stipte betaling van jouw geld.

Voer je passie uit

Veel zzp’ers in de bouw zijn uit nood ondernemer geworden, terwijl zij zich niets liever dan met hun kennis en passie bezighouden. Wij ondernemen ruim 30 jaar en helpen jou graag aan mooie en uitdagende opdrachten, zodat jij daar geen moeite meer in hoeft te steken. Win-win!

Aanmelden is makkelijk

Meld je vandaag nog aan en werk binnen no-time op een fantastische opdracht. Plus, het aanmelden duurt minder dan 2 minuten. Wachten kost in de regel geld, dus meld je aan om te profiteren van je kennis en kunde!

actuele opdrachten voor zzp wandspuiters

Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Kozijnen monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Stelleur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Vakgebied: Tegelzetter
Startdatum: 2 februari 2024

geen wandspuiter opdrachten kunnen vinden?

wij hebben een netwerk met meer dan 40 opdrachtgevers.

 

wandspuiter en spackspuiter.

Spackspuiten is een van de goedkopere manieren voor het stucen van een plafond. Spackspuitwerk geeft een decoratief effect en kan tegen een meerprijs worden gekleurd. Dit bespaart kosten, omdat er niet nogmaals overheen hoeft worden geschilderd. Bovendien is het gewenste eindresultaat dan snel behaald. Spackspuiten kan ook prima in natte ruimtes, zoals de badkamer.

Voor onze database zoeken wij vakmannen in de buurt om te helpen met stucen/spackspuiten van (meerdere) nieuwbouwprojecten. Wij verbinden opdrachtgever en ZZP’ers met elkaar in heel Nederland.

Wij zoeken ten alle tijden ervaren spackspuiters die zelfstandig werken. Heb jij ruime ervaring in het spackspuiten van wanden en plafonds in zowel bestaande als nieuwbouwprojecten?

Hesko biedt daarentegen actieve en grote communicatielijnen met meerdere opdrachtgevers. Wij zoeken ZZP spackspuiter met ruime ervaring en in het bezit zijn van rijbewijs B.

Met spackspuiten worden wanden en plafonds geëgaliseerd door een extra laag. De eindafwerking is standaard vaak wit. De structuur van spackspuiten kan grof, fijn of vol zijn. We zoeken naar ZZP spackspuiters die mooie, strakke afwerkingen kunnen realiseren voor een goede prijs per uur.

Gespecialiseerde spackspuiters in de wandafwerking van oudere woningen, aanbouw, renovatie, afwerking na sleuteloverdracht en winkelpanden. Maar ook voor schilder- en spuitwerk zoeken wij ZZP’ers. Wil je meer weten? Neem dan vooral contact met ons op.

spackspuiters in de regio.

Al onze opdrachtgevers waarmee wij samenwerken hebben goede ervaringen in het (tijdelijk) huren van zelfstandige techneuten. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen spackspuiters en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Hesko is een sterk groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. Hesko brengt opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Wij verbinden dagelijks opdrachtgevers en zelfstandige spackspuiters.

Beschik je als ZZP spackspuiter verder over een BTW-nummer, KvK, VCA en rijbewijs B? Graag horen wij graag of je deze documenten tot je beschikking hebt. Verzekeringen, zoals aansprakelijkheidsverzekering voor extra dekking als je aansprakelijk gesteld wordt, rechtsbijstandsverzekering voor juridische hulp en inventaris-, goederen- en gereedschapsverzekering en montageverzekering voor schade bij de klus of schade aan de eigendommen van de opdrachtgever zijn ook erg belangrijk.

wandspuiter opdracht gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk met meer dan 40 opdrachtgevers.