Personeel bouw gezocht

personeel bouw gezocht?

personeel gezocht in de bouw? Denk eens aan de zelfstandige vakman!

Bij HESKO arbeidsbemiddeling hebben we een groot netwerk aan zelfstandig personeel in de bouw in de bouw. Dit netwerk aan zelfstandige vaklieden is zeer gevarieerd, zodat je voor elke opdracht, groot of klein, de geschikte vakman in kan schakelen. Wanneer je op zoek bent naar vakmannen in verschillende vakgebieden, dan ben je hier aan het juiste adres en kunnen we je uitstekend verder helpen. Personeel gezocht in de bouw voor een specifiek project? Neem dan contact op om het project vrijblijvend te bespreken.

Sector

Discipline

Locatie

Startdatum

Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Beschikbaar vanaf: 10 augustus 2023
Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Beschikbaar vanaf: 9 augustus 2023
Sector: Bouw
Vakgebied: Kozijnen monteur
Beschikbaar vanaf: 14 augustus 2023
Sector: Bouw
Vakgebied: Metselaar
Beschikbaar vanaf: 7 augustus 2023
Sector: Bouw
Vakgebied: Timmerlieden
Beschikbaar vanaf: 3 augustus 2023

personeel gezocht in de bouw?
Denk eens aan de zelfstandige vakman.

wij hebben een netwerk van meer dan 1000 zzp’ers.

 

personeel gezocht in de bouw voor een speciaal project?

Personeel gezocht in de bouw? In tijden zoals deze is het vinden van geschikte vaklieden moeilijker dan het zoeken naar een speld in een hooiberg. Waar het in de praktijk vaak een lastig pakket blijft om de juiste vaklieden in dienst te nemen, zijn zelfstandige vaklieden een goede uitkomtst. Bij HESKO hebben we een groot netwerk met een grote variatie aan vaklieden. Zo kan je ongeacht in welke fase van het project je zit, de vakman inschakelen die op da moment het meest gewenst is. Onze vakmensen beschikken over verschillende soorten vaardigheden, waardoor zij alle soorten projecten aan kunnen vliegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de metselaar, timmerman of tegelzetter. Deze beroepen kunnen bij de meeste bouwprojecten niet ontbreken. Personeel bouw gezocht met spoed? Bel gelijk even op, of plaats een online aanvraag om jouw bouwproject te bespreken. Vervolgens besluiten we gezamenlijk welk bouwpersoneel het beste aansluit bij jouw vraagstuk.

Personeel gezocht in de bouw

bouwpersoneel gezocht voor projecten in heel Nederland?

Wanneer je bouwprojecten hebt lopen door heel Nederland, dan is het fijn om met een bedrijf te werken die jou ook op dit vraagstuk kan voorzien van het juiste bouwpersoneel. Wanneer het geografisch niet optimaal is om dagelijks naar de bouwplaats te rijden aan de andere kant van het land, dan kan het interessant zijn om een zelfstandige vakman op de opdracht te zetten die dichter in de buurt woont. Ons netwerk aan zelfstandige vaklieden is verspreid over verschillende vakgebieden en zijn beschikbaar in alle provincies van Nederland. Onze bouwvakkers doen wat er gevraagd wordt en zijn echte doorzetters. Daarnaast zorgen wij ervoor dat ze de Nederlandse taal volledig beheersen en dat ze alle benodigde certificaten in handen hebben. Ongeacht de locatie waar je in Nederland zzp’ers in de bouw nodig hebt, HESKO kan jou voorzien van de specialisten in hun vakgebied. Ons netwerk aan gevraagde zzp’ers in de bouw is enorm gevarieerd. Heb je al gekeken op de vakgebieden pagina? Op deze pagina worden alle vakgebieden beschreven. Zowel voor opbouw, afbouw en onderhoudsprojecten kan je terecht bij Hesko, wanneer het lastig is om het geschikte bouwpersoneel te vinden voor de opdracht of het project.

bouwpersoneel gezocht? Maak gebruik van de flexibele, zelfstandige vakman.

Bij het inhuren van een zelfstandige in de bouw is het niet nodig om je zorgen te maken over loonbelasting, verzekeringen of vakantiegeld. Ook gaat het geld direct naar de zzp’er zelf, wat resulteert in een lagere eindrekening. Personeel bouw gezocht voor een tijdelijk project? Waar je het bouwpersoneel ook betaalt wanneer deze niet aan het werk zijn, betaal je de zelfstandige vakman alleen zolang de opdracht strekt. Wanneer je een nieuw project aangaat, kan je deze vakman opnieuw inschakelen. In de tussentijd of wanneer er andere vaardigheden bij het project gevraagd worden, is het niet nodig om de zelfstandige vakman te betalen. Hierdoor blijft de flexibiliteit bij jouw als bedrijf, en blijft het budget van het project behouden. Deze flexibiliteit biedt in de huidige markt, waarin langere levertijden en andere factoren een steeds grotere rol spelen, een groot voordeel ten opzichte van het in dienst nemen van een werknemer. Deze persoon moet namelijk maandelijks betaalt worden ongeacht de arbeidsomstandigheden.

overtuigd wat een zelfstandige vakman kan bieden?

Overtuigd wat een zelfstandige vakman kan bieden tijdens de zoektocht naar personeel in de bouw? Dien een online aanvraag in om het project te bespreken. Vervolgens kunnen we gezamenlijk bepalen welke vakmannen het beste aansluiten bij het betreffende project.

HESKO, meer dan 20 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling!

Hesko is al sinds 1996 gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling. Wij helpen zelfstandigen groeien in hun vaardigheden en vak, zodat we jou als opdrachtgever kunnen voorzien van de beste vaklieden.