zzp gezocht bouw

zzp gezocht in de bouw?

bouw zzp’ers gevraagd in verschillende branches!

Bij HESKO arbeidsbemiddeling hebben we een groot netwerk aan gecertificeerde zzp’ers in de bouw. Wanneer je op zoek bent naar vakmannen in verschillende branches, dan ben je hier aan het juiste adres en kunnen we je uitstekend verder helpen. Bouw zzp’ers gevraagd voor een specifiek project? Neem dan gerust even contact met ons op.

Sector

Discipline

Locatie

Startdatum

Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Beschikbaar vanaf: 10 augustus 2023
Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Beschikbaar vanaf: 9 augustus 2023
Sector: Bouw
Vakgebied: Kozijnen monteur
Beschikbaar vanaf: 14 augustus 2023
Sector: Bouw
Vakgebied: Metselaar
Beschikbaar vanaf: 7 augustus 2023
Sector: Bouw
Vakgebied: Timmerlieden
Beschikbaar vanaf: 3 augustus 2023

zzp’er gezocht in de bouw, maar biedt het overzicht geen uitkomst?

Wij hebben een netwerk van meer dan 1000 zzp’ers.

 

zzp ‘er gezocht bouw voor speciaal project?

Zzp gezocht in de bouw? Bij HESKO hebben we een groot netwerk met een grote variatie aan vaklieden. Onze vakmensen beschikken over verschillende soorten vaardigheden, waardoor zij alle soorten projecten aan kunnen vliegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de metselaar, timmerman of tegelzetter.  Deze beroepen kunnen bij de meeste bouwprojecten niet ontbreken. Heb je met spoed bouwlieden nodig? Plaats dan een online aanvraag voor uw bouwproject. Vervolgens bespreek je samen met HESKO het project en bepalen we samen welke zzp’ers in de bouw het beste aansluiten bij jouw vraagstuk.

zzp gezocht bouw

zzp gezocht voor bouw projecten in heel Nederland?

Wanneer je bouwprojecten hebt lopen door heel Nederland, dan is het fijn om met een bedrijf te werken die jou ook op dit vraagstuk kan voorzien van de juiste zzp’ers. Onze bouw zzp’ers doen wat er gevraagd wordt en zijn echte doorzetters. Daarnaast zorgen wij ervoor dat ze de Nederlandse taal volledig beheersen en dat ze alle benodigde certificaten in handen hebben. Ongeacht de locatie waar je zzp’ers in de bouw nodig hebt, HESKO kan jou voorzien van de specialisten in hun vakgebied. Ons netwerk aan gevraagde zzp’ers in de bouw is enorm gevarieerd. Heb je al gekeken op de vakgebieden pagina? Op deze pagina worden alle vakgebieden beschreven. Zowel voor opbouw, afbouw en onderhoudsprojecten kan je terecht bij Hesko, wanneer de gevraagde zzp’er lastig te vinden is.

zzp gezocht bouw? Veel voordelen ten opzichte van loondienst.

Bij het inhuren van een zzp’er in de bouw is het niet nodig om je zorgen te maken over loonbelasting, verzekeringen of vakantiegeld. Ook gaat het geld direct naar de zzp’er zelf, wat resulteert in een lagere eindrekening. Bouw zzp’er gevraagd voor een tijdelijk project? Betaal de zzp’er alleen zolang de opdracht strekt, en schakel de vakman weer opnieuw in wanneer de mogelijkheid zich opnieuw voordoet. Deze flexibiliteit biedt in de huidige markt, waarin langere levertijden en andere factoren een steeds grotere rol spelen, een groot voordeel ten opzichte van het in dienst nemen van een werknemer. Deze persoon moet namelijk maandelijks betaalt worden ongeacht de arbeidsomstandigheden.